Blijf dicht bij jezelf.

Ik heb hier een deel van mezelf teruggevonden.

Ann, 65 jaar

Visie

Missie

Wij vertrouwen op het helend vermogen dat in je leeft. Het vraagt condities om er contact mee te maken. Hoe kom je er toe? Hierbij ondersteunen wij je.

Waar het om gaat

Ons motto is : ‘Blijf dicht bij jezelf, bij wat je ervaart en breng het in een respectvolle context naar buiten. Respecteer hierbij je eigen ritme’.
Zodra er een proces van verbinding ontstaat tussen het beluisteren van je innerlijke en wat je doet, kan je in voeling komen met je helende herstelkracht. Het gaat om bewustzijnsontwikkeling die uitmondt in keuzes die bij je passen. Zo bouw je veerkracht en vitaliteit op.

Geef ruimte aan wat in je leeft

Pijn, verdriet, moeilijke tijden, depressieve gevoelens, crisissen, ziekte, beperking… mogen er zijn. Zij maken deel uit van het leven. Verdringen en wegduwen van moeilijke ervaringen zijn heel natuurlijk maar brengen op termijn mogelijks vernauwing van bewustzijn, onafgewerkt emotioneel lijden en vermoeidheid met zich mee.

Aanwezigheid in het hier en nu.

Aan de hand van individuele contacten en groepsactiviteiten oefenen wij om aanwezig te zijn in het hier en nu. Hierbij is het consequent aandacht geven aan je lichaamssignalen essentieel. Het lichaam liegt niet, het spreekt een eigen taal. Het wijst je de weg naar je kompas die de motor is van je ingebouwd helend vermogen.

Onze vaste bewoners en metgezellen
Onze vaste bewoners en metgezellen